از طرف دیگر، چون هزینههای ثابت شرکتی که کمتر از ظرفیت خود فعالیت می کند، با افزایش نقدینگی که به افزایش حاشیه فروش منتج می شود، تا رسیدن به حداکثر ظرفیت خود تقریباً ثابت است، لذا اهرم عملیاتی کاهش می یابد. هزینههای ثابت سالانۀ تولید چدن برحسب تومان. فقط برخی از افراد ریشسفید و میانسال روستا از چند دام بزرگ یا کوچک نگهداری میکنند و با زمین زراعی کوچکی که فقط برای تأمین هزینههای زندگی خودشان کفایت میکند، توانستهاند کشاورزی و دامداری در روستا را حفظ کنند. با جهانی شدن اقتصاد و افزایش رقابت و توسعه تکنولوژی و فناوری اطلاعات، بازار عرضه محور به بازار تقاضا محور تبدیل شده است و شرکت های صنعتی برای حفظ بقای خود در محیط رقابت جهانی به اهمیت ارضای نیاز مشتری پی بردند و همچنین دریافتند که ارضای نیاز مشتری نه فقط توسط آخرین موجودیت چسبیده به مشتری، یعنی محصول نهایی، بلکه توسط تمام عناصری که در آماده سازی و ساخت و تحویل محصول به مشتری نقش دارند انجام می شود. در این مطالعه کوشش می­شود با توسعه و تکمیل آخرین مطالعات قبلی، اضافهکردن محدودیتهای فنی جدید، لحاظ تلفات حرارتی کوره ­بلند، بررسی اثر سوختهای کمکی گاز طبیعی، مازوت­، پودر زغال و محاسبۀ مقدار دقیق کک مدلی طراحی ­شود که در مدیریت و برنامه­ریزی تأمین ­و تدارک کوتاه­مدت و بلند­مدت مواد اولیۀ آهن­دار، کک و تولید اقتصادی در کنار توجه به محیط­زیست مؤثر باشد.

در این مقاله به شناسایی مقتضیات (محرک ها، موانع، اقدامات و نتایج) لازم جهت دستیابی به مدیریت زنجیره تأمین سبز در صنعت خودروسازی ایران پرداخته شده است. بهطور عملی بهکمک این مدل هر کارخانۀ فولادسازی با فن­آوری کوره ­بلند قادر است نوع و مقدار مواد اولیۀ لازم برای کوره ­بلندها را باتوجهبه محدودیتهای عرضه در بازار طوری تدارک کند که بیشترین سود تولید و یا کمترین میزان انتشار گاز دی­اکسید­کربن حاصل شود؛ بنابراین خرید مواد اولیه براساس این مدل نسبت به خرید سنتی منافع اقتصادی و زیستمحیطی زیادی دارد. از طرف دیگر، در تجارت جهانی امروز، رقابت میان سازمان ها بسیار شدید است و برای تحت تأثیر قرار دادن مشتریان، سازمان ها نیاز دارند خودشان را در موقعیت برتری نسبت به رقبا قرار دهند. در عصر اطلاعات و ارتباطات الکترونیک، همه سازمان ها تحت چالش هایی نظیر تغییر توقعات مشتریان، گسترش رقابت، پیشرفت های تکنولوژیکی و تحولات گسترده اقتصادی، اجتماعی، جمعیتی، فرهنگی و غیره قرار می گیرند و باید استراتژی هایی را به منظور ادامه حیات خود در بازارهای متلاطم انتخاب کنند. تعیین استراتژی عبارتست از فرآیند تعیین زمینه های عملکرد مناسب جهت دستیابی به اهداف سازمانی در راستای مأموریت و فلسفه وجودی سازمان. در زنجیره تأمین معمولی جهت ارزیابی تامین کنندگان از شاخص­هایی مثل قیمت تأمین کننده، وضعیت اقتصادی و حسن شهرت استفاده می­شود، ولی در زنجیره تأمین سبز علاوه بر این فاکتورها از میزان سازگاری محصولات با محیط، داشتن طرحی برای بازیافت و داشتن گواهی رعایت الزامات محیطی نیز استفاده می­گردد (5). اگرچه در ادبیات زنجیره تأمین مفاهیم مدیریت زنجیره تأمین پایدار و مدیریت زنجیره تأمین سبز معمولاً به جای یک دیگر به کار می روند، این دو مفهوم کمی با یک دیگر فرق دارند.

از این رو مدیریت استراتژیک به عنوان یک ضرورت در سازمانها مطرح شده است و مدیران با بکارگیری آن به دنبال یافتن جهت گیری مناسب به منظور هدایت سازمان های خود در فضای پرتلاطم امروزی هستند. بنابراین مفهوم مدیریت زنجیره تأمین پایدار وسیع تر از مدیریت زنجیره تأمین سبز است و مدیریت زنجیره تأمین سبز بخشی از مدیریت زنجیره تأمین پایدار می باشد. براساس اطلاعات حوزۀ مالی و اقتصادی کارخانه، در ذوب ­آهن بهطور تقریبی بهترتیب 33 و 15 % قیمت تمامشده برای تولید هر تن محصول نهایی نوردی، ناشی از هزینۀ کک و هزینۀ مواد اولیۀ ­آهندار کوره ­بلند است. در کتابچه اطلاعات ایمنی مواد پلیمری مهندسی پلاستیکها در خصوص پیامدهای تماس مواد شیمیایی و گردوغبارهای حاصل از آن با چشم، پوست، دهان، بینی، ریه و غیره و بروز بیماریهای پوستی، تنفسی، چشمی، مسمومیت، بیهوشی و حتی مرگ، هشدارهای قابل توجهی مطرح شده است برخی از نکات مطرح در کتابچه مذکور عبارتند از: 1) تماس با چشم: گردوغبار این پلاستیکها ممکن است سبب تحرکات برگشتپذیر چشمی شود.

طبق توضیحات سایت https://irchem.ir/industrial اسید سولفوریک یک اسید معدنی بسیار قوی است که با هر درصدی در آب حل میشود. امروزه قیمت انرژی در آمریکا بسیار پایین تر از اروپا و ژاپن است. دی و پورتر دریافتند که هدف راهبردی سازمان ها، کسب مزیت رقابتی پایدار است و عملکرد برتر آن ها به طور خودکار از یک مزیت رقابتی منتج می شود. در پایان این تحقیق، پس از رسم نمودار حلقه علت و معمولی و ایجاد کارت امتیازی متوازن، نقشه راهبردی زنجیره تامین با رویکرد پویایی سیستم ارائه گردیده است. درادامه، پیشینۀ پژوهش و مبانی نظری بررسی و با ارائۀ مدل ریاضی پژوهش، روند اجرا و حل مدل بررسی شده است.­ سپس جایگزینی آهن ­اسفنجی بهجای آگلومره و سنگ ­آهن بحث وتحلیل حساسیت شده­ است. چارچوب پژوهش حاضر بدین شرح است که در ادامه پس از بررسی مبانی نظری و بیان پژوهشهای صورت گرفته در این زمینه، فرضیههای پژوهش ارائه میشود. بدین ترتیب، با توجه به بروز پیامدهای اجتماعی و اقتصادی ناشی از استقرار صنعت پتروشیمی، این پروژه موفق و در راستای منافع و بهبود وضعیت ساکنان روستاهای امامزاده ابراهیم و سعیدآباد ارزیابی نمیشود، گرچه ممکن است در سطح ملی آثار خوب و قابل توجهی داشته باشد. از طرفی مشتریان نیز روی تصمیم برای استقرار سیستم GSCM نقش مهمی دارند.